Udstyr til hvalpe

Udstyr til hvalpe – vores anbefalede indkøb:

Udstyr til hvalpe er en vigtig to do på listen – som gerne må klares inden hvalpen ankommer. Der skal være styr på hundesnor, halsbånd, hundekurve, sele, vand - og foderskåle, hundemad, godbidder, en hundekurv, tæppe, legetøj og meget mere. Det giver hundehvalpen den bedste start – og gør det lettere for dig som hundeejer.

Når man skal på indkøb og have udstyr til hvalpe, er man nødt til at tænke over hvilken slags hund man har, samt hvilket liv "hunden skal leve". Forstået på den måde, at hvis man har tænkt sig at træne meget med den (eksempelvis agility), så vil det kræve gode dressurliner til træning. Er det en hund, som skal transporteres langt i bil og har brug for et hundebur, tæpper og andet udstyr i den forbindelse? Eller er det en rolig familie hund, som blot har brug for en basis hvalpepakke?

Nedenfor har vi anbefalet hvalpeudstyr, som vi kan stå inde for og har haft gode erfaringer med.

Bullerbox ❤️

En månedlig goodiebox til din hund

BullerBox er tæt på at være verdens sejeste opfindelse. Det er en månedlig overraskelsespakke med 5-6 forskellige ting der underholder og stimulerer din hund - uanset alder!

Vi kan virkelig anbefale dig og din hvalp/voksne hund, at prøve en måneds BullerBox – fuld af lækre godbidder og sjovt legetøj.

bullerbox hundekasse

Hundesnore – Smukke klassiske liner og dressurliner til hverdag og træning:

Orange dressurline i slidstærk webbing. Lækker dansk håndlavet kvalitet. 250 cm lang med mulighed for at justere længden.

Grøn dressurline til hunde. 250 cm lang. Hundesnoren er med karabinhager som er forstærket med læder.

Kvalitetsline med et behageligt Soft-Grip håndtag. Linen er 5 meter lang. Fås i 3 farver og 3 størrelser.

Foderskåle til hvalpe – Slow feeder og skridsikre hundeskåle:

DogMaze foderskål kan virkelig anbefales til hunden, som sluger sin mad eller som foderlabyrint til hunde, der skal aktiveres. Fås i mini og stor størrelse foderskål.

BUSTER foderskål med siliconebund.
Praktisk lille foderskål i stål med en silikonebund – god til hvalpe. Foderskålen er som sikre at skålen ikke skrider på gulvet. Skålen kan vaskes i opvaskemaskinen.

Buster frosted ripple madskål er lavet i kraftig melamin og inderskål i rustfrit stål. En madskål i en mat grå farve er cool, slidstærk, kan også maskinvaskes.

Hunde shampoo og balsam – Testede og anbefalede mærker:

Omega 3 til hunde er lavet af 100% vegetabilsk planteolier (høj kvalitet). Den er god mod kløe og giver en flot, skinnende pels. Også god hvis din hund fælder.

Hvalpe shampoo 200 ml.
Shampooen fra KW er en mild shampoo til din hundehvalp, (kan også bruges til katte). Den er blød at bruge og giver protein til pelsen og forebygger en udtørret og trist pels.

Den smarte 2 i 1 shampoo og balsam fra KW vasker og beskytter pelsen på samme tid. Du kan nøjes med at købe et produkt i stedet for to. Kvaliteten er rigtig fin både til hvalpe og voksne hunde.

Få styr på udstyr og foder – inden hvalpen kommer:

Som regel kommer der en vis tid med at beslutte at anskaffe hund, tage stilling til hvilken slags det skal være og afgøre, hvor den skal købes. Herefter går der som oftest yderligere nogle uger, inden hvalpen kan hentes hjem. Udnyt derfor denne sidste ventetid.
Der er nemlig en række ting og udstyr som man lige så godt kan købe eller finde frem i god tid. Det vil lette den første tid med hvalpen og gøre starten mindre kaotisk og uforberedt.