Indkøb til hundehvalp

indkøb til hundehvalpe

Indkøb til hundehvalp – en artikel med udstyr, foder og andre ekstra indkøb. I processen når du har besluttet dig for at få en hund, har afgjort hvor den skal købes – så går der altid en vis tid før at hvalpen kan hentes hjem. Brug tiden her fornuftigt og forbered dig med alle de praktiske indkøb til hundehvalp, som I får brug for til den første tid.

Det er nemlig en del lettere, at have styr på tingene på forhånd. Sørg endelig for at have det hele klar inden den dag, hvor din hvalp kommer hjem. Det vil give hvalpen en så rolig og tryg start som muligt. Herudover vil det også give lidt overskud på kontoen i familien.

Nedenfor er en række praktiske Indkøb til din hvalp. Ud for hver felt, er der også anbefalet mulige produkter. De er anbefalet ud fra andre hundeejeres anmeldelser.

Noget at sove i:

Hundehvalpen skal fra start have en seng/kurv at sove i. Det gælder både om natten og når den vil have en lur i løbet af dagen. I starten kan kurven både være en blød købe-kurv eller en lav papkasse med en blødt tæppe. Vælg en form for hundeseng som er så stor, at hvalpen kan ligge udstrakt i kurven, men ikke så stor at den føles sig utryg. Skift kassen/kurven/sengen ud, efterhånden som den bliver for lille eller bliver bidt i stykker (for jo, det kommer nok til at ske) ..

Mad skåle at spise af:

Både vand – og mad skål skal være parat fra første dag. Ingen hunde er i stand til at spise pænt af en flad tallerken eller porcelænsskåle.
Køb noget som passer i størrelsen til ‘den voksne hund’. Der er ingen grund til at skifte det ud med årene. Du skal vælge nogle skåle som står godt og solidt fast. Men også som er nemme at gøre rene, da hunde jo ikke har helt samme fordele, når det kommer til bordskik. Sagt på en anden måde, du skal være indstillet på at det i starten godt kan svine en del. Læg evt. avispapir under mad skålen.

Halsbånd og hundesnor:

Du skal have både halsbånd og line med, den dag du henter hvalpen. Vælg et halsbånd som er blødt og let – det må ikke genere hunden. Spørg evt. Opdrætteren om længden. Vælg en type som er let at vokse i, men som ikke er for stort. Du kommer til at skulle skifte det ud et par gange, når hunden vokser. 

De fleste halsbånde kan indstilles. Halsbåndet skal slutte tæt, så hvalpen ikke kan bevæge sig baglæns ud af det. Men det må selvfølgelig heller ikke stramme. Snoren eller linen må ikke være voldsom, at det forskrækker hunden på de første gåture. Vælg et let seletøj til at starte med. Linen til hvalpe skal være lettere en den line, som man senere hen anskaffer til voksne hunde.
–> Et tip er, at der helst skal kunne være 2 voksne fingre mellem halsen og halsbåndet.

Navneskilt til halsbåndet:

Sammen med ovenstående, så bør du også købe det lovbefalede skilt med ejers navn, adresse, telefonnummer, som hunden skal bære fra den er 4 måneder gammel.

Legetøj:

De små hundebørn har stor glæde af legetøj og aktivitet, så dette er også et vigtig indkøb til hundehvalp. Gør det billigt for dig selv med gratis legetøj fx en kasseret tennisbold, fodbold, en sok med knuder på, gamle klude og bamser m.m. Der findes også rigtig godt købe legetøj til forskellige situationer. Du skal bare sikre dig, at det ikke er for småt, så en hvalp kan sluge det. Eller at det er lavet af materiale som spidse hvalpetænder kan bide stumper af.

Hundemad + ekstra indkøb:

Hundemad skal selvfølgelig også købes. Køb også ekstra køkkenrulle, toiletpapir, gulvklude da de små har det med at være utætte i starten. Så der bliver med garanti brug for det hele.

bedste hundefoder first

Mærket First Buddy Puppy er fuldkostfoder til hundehvalpe og alle hunderacer produceret i høj kvalitet. Foderet er lavet af danske Gilpa.dk og er velegnet til alle hvalpe helt op til 1 års alderen. First Buddy er uden korn og lavet med and og kanin, som også gør foderet allergivenligt – og et af de bedste mærker på markedet til prisen. Helt op til 82% af proteinerne er fra kød.
★★★★★ 5 ud af 5 – baseret på 25 anmeldelser

Køb First Buddy

I forhold til hundemad, så er der mange gode mærker at gå efter. Det danske mærke First Buddy Puppy (vist på billedet overfor), er en af de bedste mærker til prisen og har fået gode anmeldelser fra mange hundejere landet over. Nedenfor kan du læse den fulde artikel, om hvilken type af hundemad der er godt for hvalpe.


anbefalet bedste hunde foder til hvalpe

Det bedste hundefoder til hvalpe

Hvalpe skal havde god foder med vitaminer, mineraler og næringsindhold. Og køb altid foder, der passer til hvalpens alder. » Her er en komplet liste over anbefalede mærker.

Leave a Comment

Your email address will not be published.