Hundemassage

hunde massage børste

Hundemassage er mindst lige så vigtig for dyr som hos mennesker. Og de nyder absolut lige så godt af det, som vi mennesker gør.

Hos hunde løsner det op for musklerne og fremmer genoptræningen. Og ligesom det er velkendt humant, som et hjælpemiddel i forbindelse med genoptræning og sportsudøvelse.. Så er det også et godt middel til at fremme det almindelige velvære.

Der er ingen tvivl om, at massage har samme gunstige virkning på hunde. Problemet er dog, at kun meget få mennesker er i stand til at give en god massage, og at det samtidig kan være vanskeligere at massere hunde på grund af deres lange pels. Uanset pelslængden, så skal man sørge for at massere blidt. Selvfølgelig ikke alt for blidt, så hunden ikke får noget ud af det. Med en massagebørste skal man være lidt forsigtig, hvis man har en hund med langt eller mellemlagt pels.

Brug en massagebørste til alle typer af hunde:

Udover en god traditionel massage og cirkulation af celler og blodomløb, så sørger en massagebørste også for at løse hår bliver fjernet. (Dette er især nyttigt hos de mere langhårede hunde). En gummibørste har altså flere gavnlige funktioner. Vi har brugt nedenstående gummibørste gennem flere år, og den er velegnet til stort set alle typer af hundepelse.

Gummibørste til hundemassage:

hundemassage børste

God til massage og fjerner løse hår: Med denne massage gummibørste til hunde kan du let cirkulere og massere hunden samtidig med børstning. Velegnet til alle typer af hunde og pelse, og er nem at anvende.

Massagebørste 46,00 DKK

En gummibørste er ofte blødere end en carde med dupper. Det er derfor et nemt og enkelt redskab til at sikre din hund forkælelse på en sund måde. Du kan derfor trygt overlade børsten til børn, da den har en simpel funktionalitet (de fleste børn elsker at børste/og give hundemassage).

Denne smarte massagebørste er en forholdsvis billig model på markedet. Et super supplement til god hundemad, lange gåture og andre gode måder at forkæle din hund på.


små børn og hvalpe

Hundehvalpe i selskab med børn

Med mindre børn i familien, er det godt at forberede dem på, hvad det vil sige at få en hund i huset. Som voksen skal du gøre det klart, at hvalpen ikke er et nyt og spændende stykke legetøj for børnene.
» Læs artiklen: Sådan forholder du dig med børn og hunde

Leave a Comment

Your email address will not be published.